Fatih Mehmet İlkokulu
Fatih Mahallesi 73169 Sokak No 4 Seyhan / ADANA

VİZYON

Kişiler açısından en büyük sermayenin özgüven ve yaratıcılık olduğu gerçeğinden hareketle; Yarınlarımızın çağdaş Türkiye’sinin güvencesi olan sevgili öğrencilerimizi, otoriter ve dayatmacı bir eğitim anlayışından uzak, özgürlükçü, sevecen ve güler yüzlü bir eğitim ortamında haklarını ve sorumluluklarını bilen, Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş ve onlara içten bağlı, ülkesini seven ve onunla gurur duyan; sanata, edebiyata, spora, kültürel çalışmalara, çevreye ve çevre sorunlarına duyarlı, insan haklarına saygılı, bilimsel düşünceyi kendisine rehber edinmiş, soran, sorgulayan, araştıran, inceleyen ve bütün bunların sonucu olarak yaratıcılığı ve özgüveni gelişmiş iyi bir insan, iyi bir yurttaş olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Bilimsel ve teknolojik kurallar gözetilerek, öğrencilerimizin velilerimizin ve yurdumuzun gereksinim duyduğu bilgi ve becerileri sağlayarak yarına hazırlanmalarına yardımcı olmak, öğrencilerimizde bir üst eğitim kurumuna hazırlanacaklara elden geleni yapmaktır. Bütününü yaşama hazırlamaktır.

BAŞARILAR

1996-1997 İlkokullar arası Voleybol İl İkinciliği, 1997-1998 Küçük erkekler Voleybol İl Birinciliği, 1998-1999 Küçük erkekler Voleybol İl Birinciliği, Emniyet Müdürlüğü 158. Yıldönümü Şiir yarışması Birinciliği, 2000-2001 Greko-Romen Güreş Takımı İl Birinciliği, 09.03.2005 Adana Türk Telekom ´´Geleceğin Okulu´´ adlı Kompozisyon Yarışması Biribciliği, Adana Doğayı ve Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği´nin düzenlediği ´´Hayvan Sevgisi´´ adlı Resim Yarışması Birinciliği, 2005-2006 Seyhan 7. Bölge Bilgi Yarışması Birinciliği. 2011 yılı Halk Oyunları İl birinciliği ve Bölge üçüncülüğü bulunmaktadır.

Normal Öğretim

08:30 / 13:40

Kalorifer ve Klima

Kurumumuz Adana il merkezi Seyhan İlçesi Fatih Mahallesinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Adana ili Seyhan ilçesi Fatih Mahallesinde bulunan okulumuzun çevresinde müstakil evler geniş yer almaktadır. Az da olsa çok katlı binalar bulunmaktadır.

Basketbol, Voleybol, Futbol ve Görsel Sanatlar