KADROMUZ

Yusuf NAZLI - Okul Müdürü

1972 Adana doğumlu olan Yusuf NAZLI, Adana’daki Malazgirt İlkokulunu (1983), Adana İmam Hatip Lisesi Ortaokul kısmını (1987), Yeşilevler Endüstri Meslek Lisesini (1990), Malatya İnönü Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü (1996) yılında bitirdi. 2013 yılında Toros Üniversitesi Ana Bilim Dalı İşletme alanında tezsiz yüksek lisansını tamamladı. 12.12.1996 ‘da Siirt ili Şirvan ilçesine bağlı Maden köyüne sınıf öğretmeni olarak atandıktan sonra askerliğini 1997-1999 yılları arasında Kırklareli’de yedek subay olarak yaptı. Yatılı bölge ilköğretim okulu, öğretmenevi, halk eğitim merkezi ve çeşitli ilkokullarda müdür vekilliği , müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptı. 01.08.2023 tarihinde Fatih Mehmet İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başladı. Uluslararası endekslerde taranan ve hakemli dergi kapsamında yer alan International Journal Of  Social & Humanities  Sciences Research (JSHSR) dergisinde  “Postmodernizm ve İnsan Kaynakları" adlı bir makalenin yanı sıra ulusal hakemli dergi kapsamında yer alan Birey ve Toplum Sosyal Bilimler dergisinde “Adana’nın Marka Algısı: Metaforik Bir Analiz” adlı makale yazdı.Ayrıca uluslararası tanınmış yayınevi statüsünde olan Artikel Akademi tarafından yayınlanan; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanında Akademik Çalışmalar-II adlı kitapta, 8. bölüm olarak yer alan, "WoS Veri Tabanında Yer Alan Dijital Gazetecilik Konulu Akademik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi" adlı kitap bölümüne katkıda bulundu. Üç teşekkür belgesi, bir takdirnâme, altı başarı belgesi, bir üstün başarı belgesi ve bir aylıkla ödüllendirme belgesi ve  bir ödülü vardır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

E-Posta