5 OCAK ADANA'MIZIN KURTULUŞU KUTLAMA PROGRAMIMIZ

5 Ocak; Adana’nın tarihine ışık tutan Kahramanlık Destanı’nın zaferle sonuçlandığı gündür. Okulumuzda bu mutlu günün kutlamasında görev alan Mehmet Ali ERKEK öğretmenimize ve öğrencilerine, halk oyunları ekibinde görev alan öğrencilerimize ve öğretmenleri Semiha KARATAŞ öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.  Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere Adana’mızın kurtuluşuna vesile olanları şükran ve minnetle yad ediyoruz. Adana’mızın kurtuluşunun 102. Yılı kutlu olsun.

5 OCAK ADANAMIZIN KURTULUŞU KUTLAMALARINDAN KARELER...5 OCAK ADANAMIZIN KURTULUŞU KUTLAMALARINDAN KARELER...5 OCAK ADANAMIZIN KURTULUŞU KUTLAMALARINDAN KARELER...5 OCAK ADANAMIZIN KURTULUŞU KUTLAMALARINDAN KARELER...5 OCAK ADANAMIZIN KURTULUŞU KUTLAMALARINDAN KARELER...5 OCAK ADANAMIZIN KURTULUŞU KUTLAMALARINDAN KARELER...