2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuz Fatih Mehmet İlkokulu Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda okulumuz sınıfları arasında büyük bir heyecanla gerçekleştirilen futbol turnuvası sona erdi. Heyecan dolu maçların ardından kupayı kazanan takımımız 3-H sınıfı oldu!

Turnuva boyunca göstermiş oldukları sporcu ruhu ve takım çalışmasıyla büyük bir başarıya imza atan 3-H sınıfı öğrencilerini ve onları bu başarıya taşıyan değerli sınıf öğretmenleri Mehmet Ali Erkek'i tebrik ederiz.

Fatih Mehmet İlkokulu olarak, öğrencilerimizin sportif ve sosyal gelişimine önem vermeye devam edeceğiz. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin hem eğlenmelerini hem de sporun güzelliklerini keşfetmelerini sağlamayı hedefliyoruz.

3-H sınıfı öğrencilerimizin başarısı bizleri gururlandırmıştır. Onları bu güzel başarıdan dolayı bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

22-04-2024